Thursday, February 14, 2008

da fortsatter vi...

Jaha, da var det alltsa dags for den andra (eller forsta hur man nu ser det) dagen pa den har vistelsen. Vi gick upp klockan 8 typ, och gjorde oss klara for att hitta skolan. Med lite hjalp fran en valdigt trevlig gubbe som jobbade som nan sorts konduktor vid en av hallplatserna till den superbraiga tramen (typ sparvagn). Han kvittrade (fast pa ett mer manligt engelskt vis) att vi bara skulle ga upp for backen och forbi high school och sen nerfor backen sa var vi framme. Lyckligtvis fann vi den gigantiska byggnaden ganska enkelt och gick stolta in for att hitta den Julie som vi skulle prata med. Det visade sig att trots att vi varit sa duktiga sa var vi i fel byggnad...men smarta som vi ar sa hittade vi snabbt ratt igen. Efter en liten pratstund med Julie sa far vi veta att vi har var forsta forelasning om en kvart, i det huset vi var i tidigare...sa snabbt snabbt skyndar vi dit och kommer in i en forelasningssal full av trendiga tjejer. Alla vara forutfattade meningar om tjocka, fula och bleka engelskor (eller hur var det nu Erika?) dog ganska fort. Lektionen var en "introduction to the magazine market" och var riktigt rolig! Sen var det ett seminarium och nar vi horde det ordet blev vi vettskramda. Vi har ingen bra erfarenhet av seminarium... Men har var det lite annorlunda, mest lite prat om vad kursen ska handla om och sa. Tack och lov.

Efter skolan gick vi pa stan, och det var da vi upptackte att Nottingham visst ar lite mer an bara Robin Hood och nan valdigt gammal pub. Det ar en stor stad med massa roligt ju! Skor till forbannelse som gjorde mig helt galen, jag vill kopa typ alla :) Tyvarr gjorde var boendesituation att vi inte riktigt kunde njuta av staden...sa vi gick hem igen, med valdigt omma fotter.

Val "hemma" sa gick vi och la oss direkt da vi bada var valdigt trotta. Vi kom fram till att det har med boendet, det skulle vi ta tag i imorgon.

No comments: