Monday, May 7, 2007

på plats


Äntligen är jag här! På fantastiska, underbara och vackra Gotland. Det känns alldeles otroligt bra att vara här, saker och ting är bara bättre här.


Jag och lillasyster har haft en riktig partyhelg...ojojoj säger jag bara. Vi hade planerat att vi skulle ta det lugnt på fredagen för att sedan köra hårt på lördagen. Men när systeryster drar fram en flaska skumpa i fredags som hon hade sparat till "nåt speciellt tillfälle" så kan man nog lugnt påstå att de efter det inte var lugnt, alls. Det blev alltså en flaska härlig champange några groggar och nån cider...innan vi gick ut. Då var vi lite vingliga, för att uttrycka det milt. Sen bar det av till G:a Masters som är vårt absoluta favorit ställe, där har man alltid kul! Sen gick vi vidare till nyöppnade Wallers som har blivit så fint så. Därefter skulle det dansas, så vi gick i sällskap med några vänner vi hittat på vägen ner till Hamnplan 5, såklart. Där var det inte mkt folk, men vi dansade lite och gick sen tillbaka upp till Wallers och sen blev det efterfest...


Som sig bör mådde vi inte helt okej i lördags, men det var bara att börja om igen. Hallå, det var ju lördan som gällde ju...! Men att det var lite trögt i starten kan jag ju säga utan att ljuga. Vi tänkte att ska det va så ska det va och bestämde att vi käkar ute, på Masters. Det är så galet gott att äta där så det borde få oss att komma i rätt stämning igen. In i dimman. Efter en smaskig kräfttoast, lite vin och en äppelfluff så bar det av till Wallers igen. Där vart det ett glas skumpa, som smakade finfint. Men sen gick vi tillbaka igen, till Masters, där allt är som vanligt... tack och lov. Mer champange och sen var dimman ett faktum, igen. Snurriga och roliga virrade vi runt där resten av natten, med folk som är just så härliga som de alltid varit.


Sen var det nattinatti. Och en väldigt slö söndag, med bakis pizza och film.


Nu: uppsatsskrivande...mindre roligt.

No comments: