Friday, March 7, 2008

fredag

Nasta vecka flyttar vi till var riktiga lagenhet, sa har efter en manad i landet. Men vi ska val inte klaga med tanke pa att vi bott valdigt bra och valdigt billigt hittills. Men det ska bli himla spannande att se hur vi ska bo nu resten av tiden, och nu blir vi ju dessutom fler. Vi ska ju bo med tva andra tjejer, vilket ar bra eftersom vi ju far anvanda engelskan annu mer da. Det blir ju mycket snack pa svenska nu eftersom jag och Matilda hanger mest hela tiden. Men sen da om vi bor med andra ickesvenkar sa maste vi ju prata engelska aven med varandra, for det mesta iaf.

Vi har gatt en runda pa stan idag for idag var det skolfritt. Sa vi har budgetshoppat pa Primark, ett toppenstalle for studenter! Jag kopte en jattefin klanning for bara 14 pund, inte illa.

Imorgon ska vi vara lite turistiga for da ska vi pa spokrunda. Det ar tydligen nan Nottingham grej att man kan ga pa en runda och bli uppskramd, eller nat. Det ska iaf bli kul, jag har ju alltid gillar att bli skraj. Sen efter det ska vi ta en drink pa stan. Sa det blir nog en trevlig dag imorgon, speciellt om det blir lika fint vader som idag.

Det var min dag det.

No comments: