Thursday, July 5, 2007

sommar?

Vart f*n tog sommaren vägen? Det började ju så himla bra med vackert väder och allt. Sommaren kändes som att den verkligen var här för att stanna, men icke. Den försvann lika snabbt som den kom. Nu är det bara blåst och regn utanför fönstret. Eller okej just nu regnar det inte, men det blåser, väldigt väldigt mycket.
Visst får man väl skylla sig själv när man valt att befinna sig på en ö, då får man väl stå ut med en del blåst. Visst, så är det, men måste det blåsa just nu? Kan inte det här störande vädret koncentreras till resten av året då det inte är meningen att man ska sitta med ett glas vin på en skön uteservering och njuta som sommarVÄRMEN?
Jag vill ju läsa en bok i en brassestol på en gräsmatta i solen. Äta goda sallader från Bingan på strandpromenaden (och dricka vin, fast man inte får) till ljudet av musiken från Erikas mobil med de små små högtalarna. För att till sist dra ut på krogen med de nytillkomna fräknarna och den brännande huden som jag alltid får efter en hel dag i SOLEN!!

No comments: